vrijdag 19 september 2014

Bouwvakkertje in opleidingVorige week kwam er een hoop zand op een parkeerplaats in de straat. De volgende dag begon een hoop herrie en 3 bouwvakkers. Eigenlijk bouwvakkertjes, schattig zo jong. De bakstenen werden van de stoep verwijderd en daarmee bedoel ik eigenlijk dat de stoep werd verwijderd. Het was aan het begin van de straat dus we konden het niet zo goed zien maar het was vast voor kabels trekken oid. 
Toen de stoep er weer lag, gingen ze verder naar een stukje ernaast. Weer alle stenen eruit maar er leek toch niks in te gaan. Er lagen geen kabels, er werd geen zand bijgestort, eigenlijk gebeurde er niks. Later was ook dat stuk weer netjes aangelegd en waren ze alweer alle stenen ernaast eruit aan het halen. Toen ben ik echt aandachtig gaan kijken. Ze konden toch niet niks doen? Deze besteedde belastingcentjes waren toch wel ergens goed voor?! 
Ik heb gezien hoe ze alle stenen bij ons tegenover eruit haalden. Het mini bulldozertje heeft ze opgepakt en verplaatst naar de andere kant. Daar begonnen de jongetjes ze dan weer neer te leggen. Dat was het. Geen ander patroon erin, geen andere stenen, gewoon niks. Eerst eruit, dan er weer in. Ik denk dat ze ze hebben omgedraaid ofzo. Af en toe kwam er iemand zijn huis uit en struikelde dan zo een zandbak in. Soms kwam er iemand thuis die zich afvroeg hoe hij de deur weer in moest zonder het strakgestreken zand te vervuilen met voetafdrukken. Maar even later waren ze die huizen dan alweer voorbij. Hopelijk gaan ze deze ongein niet ook aan onze kant van de straat beginnen. Hier wil ik niet voor wakker gemaakt worden elke ochtend. Misschien waren er niet genoeg stage plekken te vinden voor de bouwvakkertjes in opleiding?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt! Mocht je een vraag hebben dan wordt deze zo snel mogelijk beantwoord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...