vrijdag 28 maart 2014

Waarom speelgoed kopen als je kind ook met een ingepakte mueslireep kan spelen

Dit is de laatste volle dag van onze semi-vakantie. We passen altijd op de hond van mijn ouders en waar beter dan in hun huis waar de woonkamer al even groot is als ons hele appartement. Lotte kan lekker buiten in de tuin spelen, we kunnen zo naar 10 verschillende speeltuinen lopen zonder enige moeite, de ramen in de slaapkamers kunnen open, heerlijk! Het is maar goed dat het richting de zomer gaat, dan kunnen we terug in Amsterdam in ieder geval vaak naar buiten.
Doe mij die linkse maar!

Vanmiddag gaan we naar de kermis. Lotte vindt de draaimolen geweldig. Precies twee weken terug was ze niet van de tractor af te sleuren. Uiteindelijk heeft ze wel drie ritjes mogen doen van ons. Dat kwam ook omdat ze voor de meeste andere attracties te klein was.
Gelukkig heeft een 1,5 jarige geen kermis nodig om plezier te hebben. Vorige dinsdag zijn we naar de Toys XL geweest. Die winkel verkoopt vooral veel troep maar het is wel leuk om even bij de lego te kijken. Daarnaast wilde ik zien of Lotte al op een balanceerfietsje kon dus gingen we fietsjes uitproberen. Ze vond niks leuk totdat haar papa aankwam met een metalen gele looptaxi, zo'n New York variant. Daar is ze de hele winkel mee doorgereden. We konden hem niet meer bij haar weg krijgen totdat we haar een elektrisch quad oid dergelijks voor hielden.
Ze stapte ijverig over van de degelijke manuele taxi naar de barbie roze automaat. Helaas was de accu van het ding leeg maar ze begreep wel accuut het concept. Ze bleef maar op het knopje drukken en toen ze realiseerde dat het toch echt nooit vanzelf vooruit zou gaan, heeft ze haar kleine lichaamsgewicht ingezet om het ding vooruit te slingeren. Ontzettend grappig om te zien. Ze zat er al schommelend op en elke keer als ze naar voren ging, ging dat autootje ook wel 5 cm naar voren... waar je wel geen plezier mee kan hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt! Mocht je een vraag hebben dan wordt deze zo snel mogelijk beantwoord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...